Home Radiatoare Purmo
Radiatoare Purmo
Radiatoare Purmo PDF Imprimare Email
Radiatoare Purmo
Scris de irina86   
Joi, 30 Iunie 2011 13:49

Compania care fabrica radiatoare Purmo, are distribuitori si reprezentanti direct in Romania care vand radiatoare Purmo de toate tipurile si modelele. Materialele din care radiatoare Purmo sunt confectionate difera, la fel ca si culorile in care radiatoare Purmo sunt vopsite.

Modalitatea de vopsire si finisare pentru radiatoare Purmo este complexa iar radiatoare Purmo sunt garantate pentru cel putin 10 ani. Produsele care se gasesc in gama radiatoare Purmo sunt mai multe, fiind posibila o comanda complexa pentru mai multe tipuri de radiatoare Purmo, pentru baie, bucatarie ori incalzire prin pardoseala.

Tipul montarii pentru radiatoare Purmo este si el divers, in functie de modelul de radiatoare Purmo ales. Pentru radiatoare Purmo din otel, verticale, in scopuri practice dar si in scopuri decorative exista disponibiliatea montarii pe pereti ingusti si inalti.

Astfel de radiatoare Purmo, au protectii laterale, au racorduri inferioare si superioare clasice cu filet de G ½”, aceste racorduri permit racordarea chiar si la mijloc insa permit si racordarea traditionala superioara ori inferioara.

Aceste radiatoare Purmo, precum si alte modele sau tipuri de radiatoare Purmo care sunt compuse din placi si nu din elementi nu au ventil termostatic presetat iar inca un lucru pe care nu il au aceste radiatoare Purmo este rotectia superioara tip gratar.

Cand cumparati un radiatoare Purmo, de orice tip ori model, veti primi in pachet, o data cu restul de radiatoare Purmo, dispozitive de fixare, dopul pentru astuparea tevilor si ventilul de aerisire pentru fiecare dintre radiatoare Purmo in parte.

Toate radiatoare Purmo vor ajunge la destinatie insotite de un manual de utilizare si de un manual pentru instalare. Cu toate acestea, instalarea unor radiatoare Purmo si a altor radiatoare, fie acestea radiatoare decorative ori nu, trebuie supravegheata macar, daca nu efectuata de catre un specialist instalator.

Ultima actualizare în Vineri, 01 Iulie 2011 08:23
 


Sondaje

Ce firma producatoare de radiatoare preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com