Home Radiatoare halogen
Radiatoare halogen
Radiatoare halogen PDF Imprimare Email
Radiatoare halogen
Scris de irina86   
Miercuri, 29 Iunie 2011 13:15

Radiatoare cu halogen sunt dispozitive de incalzire usoare si portabile, radiatoare halogen pot fi conectate la o sursa de de curent electric pentru ca radiatoare halogen sau furnizeze caldura, radiatoare halogen furnizeaza sau sunt capabile si eficiente numai atunci cand furnizeaza caldura numai intr-un mediu inchis.Acest tip de incalzire cu radiatoare halogen se distinge de alte tipuri de radiatoare electrice prin utilizarea elementelor de halogen, mai degraba decat utilizarea unor bobine electrice sau sobe care functioneaza cu butan ori propan pentru a furniza caldura. Modelele actuale de incalzire cu radiatoare halogen poate fi folosite in mai multe medii diferite, si sunt echipate cu o serie de caracteristici de siguranta.

Aceste radiatoare halogen sunt o alegere excelenta pentru distributia energiei termice intr-o camera. Folosind aceeasi premisa ca ventilatorul cu masa oscilanta, ideea acestor radiatoare halogen este de a incalzi aerul circulandu-l prin aceste radiatoare halogen oscilante, apoi aerul incalzit este impins intr-un arc larg in jurul radiatoare halogen, incalzind spatiul.

Acest lucru este diferit de sistemele de incalzire care utilizeaza suflatori de la aer cald de descarcare de gestiune intr-o linie directa de la elementele de incalzire. Un sistem de incalzire oscilant, asa cum sunt si radiatoare halogen ajuta aerul cald sa se raspandeasca in intregul spatiu intr-un mod rapid si cu un grad mai ridicat de eficienta.

Radiatoare halogen sunt adesea un mod frumos si eficient de a ajuta si de a spori sistemele existente de incalzire in casa. Aceste radiatoare halogen pot avea multe dimensiuni diferite, iar multumita acestui avantaj, se pot cumpara radiatoare halogen mari si mici in functie de nevoi.

Majoritatea dintre radiatoare halogen pot fi setate sa dea caldura puternica sau foarte mica, in felul acesta daca nu aveti nevoie sa incalziti intreaga camera cu ajutorul unor radiatoare halogen puteti sa le fixati la temperatura mica sa va incalzeasca doar picioarele cat stati la birou.

Ultima actualizare în Joi, 30 Iunie 2011 08:21
 


Sondaje

Ce firma producatoare de radiatoare preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com