Home Radiatoare aluminiu
Radiatoare aluminiu
Radiatoare aluminiu PDF Imprimare Email
Radiatoare aluminiu
Scris de irina86   
Marţi, 07 Iunie 2011 12:59

Radiatoare aluminiu sunt calorifere care functioneaza pe baza de apa fierbinte. Cum am spus si in articolul despre radiatoare, radiatoare aluminiu cu cupru se folosesc mai mult in fabrici si uzine ori locuri foarte mari care necesita multa incalzire dar si foarte eficienta.

Radiatoare aluminiu sunt extrem de eficiente, radiatoare aluminiu sunt formate din corpuri turnate in general, care sunt asamblate intre ele cu nipluri. Aceasta modalitate de a crea radiatoare aluminiu fac ca aceste radiatoare aluminiu sa asigure o flexibilitate crescuta pentru expolatarea spatiului in care sunt amplasate.

Mai exact, marimea radiatoare aluminiu se poate modifica in functie de spatiul disponibil, adaugand sau scazand elementi. Un alt lucru foarte eficient la radiatoare aluminiu este faptul ca acestea se incalzesc deosebit de repede, la fel de usor ca radiatoare de tabla, aceste radiatoare aluminiu in general nu sunt portabile si trebuiesc legate la o retea de termoficare deja existenta.

Cand vorbim despre calitatea si durabilitatea radiatoare de aluminiu trebuie sa intelegem ca nu sunt totusi cele mai bune fiind insa la mijloc. Cele mai bune radiatoare non aluminiu sunt radiatoare din fonta, acestea sunt si cele mai scumpe.

Diferenta dintre radiatoare aluminiu si cele de fonta, care sunt cele mai scumpe este ca radiatoare aluminiu au o durata de viata mai scazuta, insa radiatoare aluminiu nu sunt casante la fel ce celelalte tipuri de radiatoare non aluminiu.

La fel ca si la alte tipuri, dimensiunile radiatoare aluminiu au fost standardizate in Romania, elementii turnati ai radiatoare aluminiu sunt standardizati si ei, pret radiatoare aluminiu este mic decat radiatoare non aluminiu din fonta deoarece durata de viata este mai mica iar tehnologia de turnare a elementilor pentru radiatoare aluminiu este mai ieftina.

Ultima actualizare în Miercuri, 08 Iunie 2011 08:24
 


Sondaje

Ce firma producatoare de radiatoare preferati?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com